1. Haberler
  2. Son Dakika
  3. Kendini İple tavana asarak intihar etti!

Kendini İple tavana asarak intihar etti!

featured
Kalıpçı ustasının feci ölümü: Kendini İple tavana asarak intihar etti!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kendini İple tavana asarak intihar etti!

Son yıllarda Gaziantep’te intihar vakalarının önüne geçilemiyor. Gaziantep’te dün gece iki farklı adreste, iki intihar olayı bu gidişata kim dur diyecek dedirtti.

Kalıpçı ustasının feci ölümü yürekleri sızlattı: 5 çocuk babası Tahsin S. (40) evinin merdiven boşluğunda kendini iple asara intihar etti.

Olay gece saatlerinde Gaziantep’in Şehitkamil ilçesi Atalar köyü girişinde oturan ve uzun süredir kalıpçılık mesleğiyle uğraş veren 40 yaşındaki 5 çocuk babası Tahsin S. merdiven boşluğunda kendini iple tavana asarak yaşamına son verdi.

Kalıpçı ustasının merdiven boşluğundaki tavana asılı cenazesini sabaha karşı eşi görünce çığlık seslerine çocukları da uyandı. Tahsin S.’nin yakınları sinir krizi geçirdi.

Jandarma ekiplerinin olay yerinde yaptıkları incelemenin ardından Tahsin S.’nın cansız bedenini otopsi yapmak üzere Gaziantep Adli tıp kurumuna kaldırıldı.

ARABAN’DA BİR GENÇ KENDİSİNİ ASTI, SON ANDA YAKINLARI KURTARDI

Araban ilçesi Fıstıklıdağ mahallesi Fıstıklı Sokak 13 nolu evde meydana geldi. İsmi henüz öğrenilemeyen 30 yaşlarındaki bir gencin nedeni belli olmayan bir sebepten dolayı evlerinin terasında kendini iple tavana asarak yaşamına son vermek istedi. Yakınlarının olayı son anda fark etmeleri üzerine ip kesilerek hastaneye kaldırıldı.

Acil serviste yapılan ilk müdahalenin ardından yoğun bakım ünitesine alınan şahsın hayati tehlikesinin devam ettiği, her iki intihar olayı ile ilgili soruşturma açıldı.

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
2
a_l_yorum
Ağlıyorum
1
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Kendini İple tavana asarak intihar etti!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!