1. Haberler
  2. Son Dakika
  3. Diyarbakır İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Selçuk Yıldırım’dan flaş açıklama!

Diyarbakır İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Selçuk Yıldırım’dan flaş açıklama!

featured
Diyarbakır İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Selçuk Yıldırım'dan flaş açıklama!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Diyarbakır İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Selçuk Yıldırım’dan flaş açıklama!

Diyarbakır’da, Narin Güran adlı 8 yaşındaki kız çocuğundan 8 gündür haber alınamıyor.  21 Ağustos’tan bu yana aranan Narin için Diyarbakır İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Selçuk Yıldırım’dan flaş açıklama geldi.

Kur’an kursundan ayrıldıktan bir süre sonra ortadan kaybolan Narin’in arama çalışmaları devam ederek Tümgeneral Selçuk Yıldırım’ın yaptığı açıklama umutlandırdı.

Diyarbakır İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Selçuk Yıldırım, “Şu anda çember çok daraldı” dedi.
kameraların karşısına geçen Diyarbakır İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Selçuk Yıldırım bir kişinin gözaltına alındığını duyurarak “Çember daralıyor” dedi.

Diyarbakır, Bağlar İlçesi Tavşan Tepe Köyü’nde düzenlenen basın açıklamasında:

Tümgeneral Yıldırım, Narin Güran için tüm imkanların seferber edildiğini de ifade ederek, “Şu ana kadar il Jandarma komutanlığımızdan 1030, AFAD’tan 240, İl Emniyet Müdürlüğünden 54, İtfaiyeden 25, il Sağlık Müdürlüğü, Büyükşehir ve İlçe belediyeleri, Dicle Üniversitesi, gönüllüler olmak üzere, 7 kurumdan toplam 1710 kişi Narinimizi arama çalışmaları devam etmektedir.

9 köpek unsuru, 115 araç, 2 helikopter, 38 drone faaliyeti takviyesi yapılmaktadır. Karadan 55 Kilometrekarelik alan ile Jandarma Su Altı Arama Kurtarma Timi, Dicle Üniversitesi ve AFAD dalgıçlarından toplam 24 personel, 5 dere, 3 gölet, 18 su kuyusu, 24 kilometrelik su kanalı aranmıştır.

Şuana kadar Jandarmamız tarafından 12565 araç, 959 şahıs sorgulaması yapılmıştır. 44 Jandarma, 3’ü polis bölgesi olmak üzere 47 ev, 22 metruk binada bizzat uzman ekipler tarafından arama icra edilmiştir.

16 Plaka tanıma sistemi noktası 78 tane kamera incelenmiştir. 8’i şüpheli 58 tanık olmak üzere 66 şahsın ifadesine başvurulmuştur. Narinimiz için devletişmiz bütün imkanlarını kullanmaya devam edecektir. Kısa bir zamanda Narinimize ulaşacağız.

Allah nasip ederse kısa zamanda Narinimize ulaşacağız. Tabii ki, olay yeri incelemesinden tutun kriminal ekiplerimize kadar herkes en ince en hassas çalışmayı yapmıştır. En ufak delillere kadar gerekli inceleme yapılmıştır. Diyarbakır’ın 17 ilçesinden toplam binden fazla komando hali hazırda ikinci defa, üçüncü defa arazide arama tarama faaliyetlerine devam etmektedir. Diyarbakır ve İstanbul Adli Tıp, Van Kriminal Daire’ye olmaküzere birçok delilerin incelendiği yerlere mevcut deliller gönderilmiştir. Milletimiz şundan emin olsun ki, devletimiz inşallah Narin’i çok kısa bir zamanda bulacaktır. Tabiki bu süreç içerisinde birçok ihbar gelmektedir. Asıllı asılsız olsa da biz her türlü ihbarın üzerine de gitmekteyiz. ŞUANDA ÇEMBER ÇOK DARALDI” dedi.

Türkiye’nin gözü Diyarbakır’da… Narin Güran için endişeli bekleyiş devam ediyor.

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

1
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
1
sinirli
Sinirli
2
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Diyarbakır İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Selçuk Yıldırım’dan flaş açıklama!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!