1. Haberler
  2. Son Dakika
  3. Dünya yıldızı Gaziantep’e gelmek istiyor!

Dünya yıldızı Gaziantep’e gelmek istiyor!

featured
Dünya yıldızı Gaziantep'e gelmek istiyor!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünya yıldızı Gaziantep’e gelmek istiyor!

Della Miles Kimdir? Della Milles nerede doğdu, kaç yaşında? Della Milles albümleri

Dünyaca ünlü yıldızlardan Michael Jackson ve Whitney Houston’un vokalistliğini yapan ve Türkçe şarkıları seslendirmesi ile gündeme gelen Della Miles, Gaziantep’e gelmek istediğini ve Gaziantep yemeklerini tatmak, ismini sıkça duyduğu Fatma Şahin ile tanışmak istediğini söyledi.

NARKOZ HABERİN SORULARINI YANITLADI

Dünyanın en iyi soul rock müziği yorumcularından biri olarak gösterilen Della Miles, Narkoz Haber Yönetim Kurulu Başkanı Mezine Sırakaya’nın sorularını cevaplandıran Dünya yıldızı, Gaziantep’e çok özel mesajlar gönderdi. Türkiye’yi çok sevdiğini, Müslüman olmanın kendisi için bir tercih değil tamamen içinden gelen his ve inanç olduğunu belirten Della Milles, Dünya ve Türkiye gündemine ilişkin çok önemli mesajlar verdi

WHİTNEY HOUSTON VE MİCHAEL JACKSON’IN VOKALİSTLİĞİNİ YAPMIŞTI

ABD’nin Teksas eyaletine bağlı Houston kentinde 1971 yılında dünyaya gelen Amerikalı şarkıcı ve söz yazarı Della Miles, dünyaca ünlü şarkıclar Whitney Houston ve Michael Jackson’ın vokalistliğini yaptı. 2011 yılında ilk solo albümü “uncivilized” ile adını duyuran miles, 2018 yılından itibaren Türkiye’de yaşamaya başlayarak Türkçe şarkılar seslendirmesi ile gündeme gelmişti.

Dünyanın en iyi sool rock müziği yorumcularından biri olarak gösterilen Della Miles, Türk yemekleri, siyaset ve sanat hakkında bilinmeyenleri narkoz habere anlattı.

GAZZE’DEKİ ÇOCUKLAR İÇİN KONSER HAZIRLIĞI YAPIYOR

SIRAKAYA: Bütün kötülüklerin temelinin para olduğunu söylüyorsunuz. Gazze’de ölen çocuklara dikkat çekmek için konser vermeyi düşünüyor musunuz?

MİLES: Kesinlikle para iyidir ancak geçmişe baktığımızda insanlar bazen parayı pozitif şeyler için kullanmıyor. Ne kadar çok paran olursa gerçek karakterin ortaya çıkıyor. Gazze’de ölen çocuklar için konser vermek benim için çok büyük anlam ifade eder. Menajerim bununla ilgili bir çalışma yapıyor. Gazze’de ölen çocukların unutulmaması gerekiyor.

Dünya yıldızı Gaziantep'e gelmek istiyor!
Della Milles, Gazeteci Mezine Sırakaya’ya konuştu

‘’TENİSİ SEVİYORUM’’

SIRAKAYA: Sporla ilgileniyor musunuz? En beğendiğiniz Türk takımı hangisi?

MİLES: Sporla ilgileniyorum ama tenisle. Türkiye’de tenis oynayan bir tenisçi bilmiyorum, tanıdığım bir tenisçi yok. Futbolla ilgilenmiyorum. Ama sizin bana verdiğiniz takım forması için teşekkür ederim. Gaziantep FK takımına başarılar diliyorum. En kısa sürede hatta hemen yarın Gaziantep’e gidelim. Doğal taşları seviyorum. Sizde bana doğal taşlardan oluşan bir bileklik hediye ettiniz. Hem forma hem de bu güzel hediye için teşekkürler.

‘’TÜRKİYE’DE ŞEBNEM FERAH HAYRANI’’

SIRAKAYA: Şebnem Ferah’a olan özel ilginizi biliyoruz. En Sevdiğiniz sanatçılar kimler?

MİLES: Şebnem Ferah’ı çok seviyorum. Harika bir söz yazarı. Onunla bir şeyler yapmak, ortak bir projede olmak hayalim. Bir sürü harika sanatçı var dünyada. Ama benim en büyük, en favori sanatçım annem. O inanılmaz bir şarkıcıydı. Annemden sonra ise kız kardeşimi söyleyebilirim. Duyduğum en iyi şarkıcılardan birisi.

‘’HUKUK OKUDU AMA ŞARKICI OLDU’’

SIRAKAYA: Müzisyen bir ailede yetişmenize rağmen ayrıca Kriminal Hukuk eğitimi de aldınız? Neden bu eğitimi alma gereği duydunuz?

MİLES: Evet bir sebebi var. Sekiz çocuklu bir ailede büyüdüm. En küçükleri bendim. Doğru ve yanlışın ne olduğu ile ilgili her zaman bir savaş verdim. Liseyi bitirdikten sonra Kariyerim için Kaliforniya’ya gitmek istedim ancak ailem izin vermedi. Ailem üniversiteye gitmek zorunda olduğumu söyledi. Elimde bir diplomam olması gerektiğini söylediler. Bu yüzden Kriminal Hukuk bölümünden mezun oldum.

‘’POLİTİKAYA İLİŞKİN DEMEÇ VERMEDİM’’

SIRAKAYA: Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın göçmen politikasını desteklediğinizi söylediğinize ilişkin basında çıkan haberler var. Başka desteklediğiniz politikaları var mı?

MİLES: Kendi ülkem hariç herhangi bir ülkenin siyasetçileri ve politikaları hakkında konuşma hakkım yok. Basında çıkan, benim çeşitli politikacılarla ilgili yorumlarım doğru değildir. Böyle bir şeye hakkım yok. Yazılan birçok şey yanlış. Mesela be Ocak doğumlu değilim. Kasım doğumluyum.

‘’GAZİANTEP’E GELMEK İSTİYOR. FATMA ŞAHİN’DEN DAVET BEKLİYOR’’

SIRAKAYA: En sevdiğiniz Türk yemekleri hangileri? Gastronomi şehri olan Gaziantep ve Türkiye’nin en çalışkan kadın belediye başkanı Fatma Şahin hakkında bilginiz var mı?

MİLES: Daha önce Adana’ya gittim. Yemekler konusunda favorim Adana ve Adana kebap. Gaziantep’e gitmediğim için çok fazla bilgim yok. Gaziantep’e gidersem her yemeği denemek isterim. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i isim olarak duydum ancak kendisi ile tanışma şansım olmadı. Umarım bir gün hem Fatma Şahin ile tanışırız hem de Gaziantep’in yemeklerinden tatma fırsatı bulurum. En kısa sürede Gaziantep’i ziyaret etmeyi dört gözle bekliyorum.  Beyran çorbasını içmek istiyorum. Çünkü sağlığa ve boğaza iyi geldiğini duydum. Hadi gidelim ve içelim. Kesinlikle siz bir plan organizasyon yaparsanız Gaziantep’i görmeyi ve yemeklerini tatmayı çok isterim.

‘’DİN TERCİH KONUSU OLAMAZ’’

SIRAKAYA: İslam Dinini tercih etmenizin bir nedeni var mı? Türkiye’de yaşamaktan memnun musunuz?

Din tercih meselesi değil inanç ve hislerle alakalı olduğunu düşünüyorum. Dinden bahsettiğimiz zaman tercih kelimesinin doğru olmadığını düşünüyorum. Çünkü bu bir tercih meselesi değil. Neye inandığınız ve neyi hissettiğiniz önemli. Benim doğrularım ve benim inançlarım ne yönde ise benim için önemli olan odur. İnandım ve Müslüman oldum. Türkiye’ye yaşamaktan ve sizlere olmaktan çok mutluyum.

DELLA MILES KİMDİR?

Della Miles, 7 çocuklu bir ailenin çocuğu olarak ABD’nin Teksas eyaletinde dünyaya geldi. Della, gençlik yıllarında Houston’ın gece kulüplerinde sahne almaya başladı. Müzik kariyeri için Los Angeles’a gitmeye karar verdi. Birçok reklam müziğini seslendirdi. “Sisterella” adlı Micheal Jackson Müzikal Sahnesi Theathre parçasında rol aldı ve burada “Ella” olarak başrolü oynadı. Ardından Whitney Houston’a vokalistlik yapmaya başladı. İlk albümü yapımcı Barry Rosenthal tarafından çıkarıldı. Michael Jackson’ın vokalisti olarak tanınan Della Miles 2018 yılında Türkiye’de gündem olmuştur. Gündeme gelme sebebi ise daha önce tatil için geldiği, Muğla’ya yerleşmesi olmuştur. Muğla Ortaca İlçesi Dalyan Mahallesi’ne yerleşen usta isim dünyanın en güçlü sesleri arasında gösterilmektedir. Müslüman olan Della Milles, Amerika ve diğer bir çok ülkede başarılı çalışmalara imza atmıştır. Della Miles, ülkemizde ise Müslüm Gürses, Zeki Müren gibi usta isimleri anma albümlerinde yer almış, 2013 yılında ise Murat Kekilli‘nin Gümüş Teller isimli albümünde bulunan Git isimli şarkısına eşlik etmiştir. İlerleyen dönemlerde Türkçe bir albüme imza atacağı da sıkça gündeme gelmektedir.

DELLA MILES ALBÜMLERİ
Uncivilized (2001)
Feel Alright feat. Della Miles (2002)
Follow Me The D-Tour (2003)
All My Life (2003)
Simple Days (2012)

Dünya yıldızı Gaziantep'e gelmek istiyor!
Della Milles, Gazeteci Mezine Sırakaya’ya konuştu

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News

Gaziantep Haberler
Son Dakika, Gaziantep haberleri, Gaziantep ile ilgili son haberler, Gaziantep gündem haberleri, Gaziantep son gelişmeler bu sitede…

1
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
1
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Dünya yıldızı Gaziantep’e gelmek istiyor!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!