1. Haberler
  2. Son Dakika
  3. Polislere Müjde! Polis lojmanlarında son aşamaya gelindi

Polislere Müjde! Polis lojmanlarında son aşamaya gelindi

featured
Polislere Müjde! Polis lojmanlarında son aşamaya gelindi
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Polislere Müjde! Polis lojmanlarında son aşamaya gelindi

Gaziantep Şehitkamil bölgesinde polislere tahsis edilecek 621 adet lojmanda son aşamaya gelindi. Gaziantep Büyükşehir Belediye meclis toplantısında gündeme alınan konuyla ilgili Başkan Fatma Şahin’e protokolü imzalama yetkisi verildi.

Şehitkamil Eski Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu döneminde başlayan ve yeni başkan Umut Yılmaz döneminde süreci devam eden polis lojmanlarında sona gelindi. Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin 14 Ekim 2024 tarihli meclis toplantısında gündeme alınan konuyla ilgili Başkan Fatma Şahin’e protokol imzalama yetkisi verilirken kısa bir süre içerisinde polislerin lojmanlarının teslim edileceği öğrenildi.

FATMA ŞAHİN’E İMZA YETKİSİ VERİLDİ

Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin 14 Ekim 2024 tarihli meclis toplantısının 72.maddesinde; “ 5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 18.maddesinin (e) ve 75.maddesi (d) kapsamında, mülkiyeti Şehitkamil Belediyesine ait Şehitkamil İlçesi, Göktürk Mahallesi, ada 145, parsel 16’da kayıtlı taşınmaz üzerinde bulunan 621 adet konuta ait bağımsız bölümlerin İçişleri Bakanlığı tarafından lojman olarak kullanılmak üzere ayrıca aynı parsel üzerinde bulunan 3 adet dükkan, 1 adet Anaokulu ve 2 adet trafo olmak üzere toplam 627 adet bağımsız bölümdeki taşınmazların Maliye Hazinesi adına devri ile bu devir işlemine karşılık mülkiyeti Maliye Hazinesine ait Şehitkamil ilçesi, Göktürk Mahallesi, Beylerbeyi Mahallesi, Bedirkent Mahallesi, Öğümsöğüt Mahallesi ve Suboğazı Mahallelerinde bulunan 161 adet taşınmazın Şehitkamil Belediyesine devrine ilişkin ilgili kurumlar ile düzenlenecek olan protokolü imzalamak üzere Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e imza yetkisi verilmesine” ilişkin madde kabul edildi.

 ŞAHİN,UMUT YILMAZ VE CHP YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin; polis lojmanlarına ilişkin gelinen süreçte emeği geçen Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz ve CHP Gaziantep yönetimine teşekkür etti. Şahin; Başta Şehitkamil Belediye Başkanımız Umut Yılmaz olarak CHP Gaziantep Yönetimine, CHP Milletvekillerimize şehrim adına teşekkür ediyorum. Çünkü, şehir emniyette değilse, güvende değilse hangi maddeyi çıkarırsanız çıkarın hiçbir anlamı yok. Şehitkamil bir önceki Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu ile başlayan bir süreç vardı. İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya, polislerimizin ev kiralarının yüksek olması nedeniyle Gaziantep ilini tercih etmediği veya geldiğinde çok hızlı bir şekilde buradan gitmek istediğini belirterek lojman sorununun çözülmesi gerektiğini söyledi. Bizlerde başta Sayın Valim, Belediye Başkanlarımız ve milletvekillerimiz ile birlikte bu sorunu çözmek adına çalışmalar yaptık. Rıdvan Başkanımızla başlayan süreç Umut başkanımızla devam etti. Emniyetimiz heyecanla bekliyor. En kısa sürede protokol işlemleri tamamlanmış olacak” dedi.

UMUT YILMAZ: EMNİYET TEŞKİLATIMIZA HAYIRLI OLSUN

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz; “ Emniyetsiz bir şehir düşünülemezdi. Biz bu konuda göreve geldiğimiz günden itibaren çok uğraştık. Biz bu konunun çözüme ulaşmasından dolayı çok mutluyuz. Emniyet teşkilatımıza hayırlı olsun” dedi.

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News
Gaziantep Haberler
Son Dakika, Gaziantep haberleri, Gaziantep ile ilgili son haberler, Gaziantep gündem haberleri, Gaziantep son gelişmeler bu sitede…

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
7
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Polislere Müjde! Polis lojmanlarında son aşamaya gelindi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!