Reklam
  1. Haberler
  2. Son Dakika
  3. Harras Ürünlerinde Kurt Alarmı!

Harras Ürünlerinde Kurt Alarmı!

featured
Harras Ürünlerinde Kurt Alarmı!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Harras Ürünlerinde Kurt Alarmı!

Son yıllarda  Harras markasına ait bazı gıdalarda kurt görülmesi, son kullanma tarihinin bulunmaması, bozuk ürün tüketiciler arasında büyük endişeye neden oldu. Art arda gelen şikayetler sonrası gözler markaya çevrildi.

Şikayervar.com’a tüketicilerin gönderdiği mesajlar tüyleri diken dikken ediyor. Neredeyse ürünlerin hepsinden şikayet var. Tüketiciler ne yapacaklarını şaşırmış durumda.

ŞİKAYETLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜYÜYOR

Reklam

Yetkililerin bu duruma bir an evvel müdahale etmesi bekleniyor. Son olaran ton balığında kurt çıkması mide bulandırdı. Sosyal Medya hesabında bir tüketici aldığı ton balığında çıkan kurtları paylaştı. Daha öncede birçok ürününde kurt çıkan marka, yapılan şikayetlere bir türlü çözüm üretemiyor.

Harras ürünleri hakkında bazı şikayetler şöyle:

 

Harras Ürünlerinde Kurt Alarmı!
KURT VARDI

“Tekirdağ/Çorlu Emlak bölgesindeki fileden aldığımız Harras markalı pirincin içinde (benim gördüğüm kadarıyla) 4-5 tane kurt vardı. Üstelik paket kapalı hiç açılmamış. Allah’tan ki gördüm. Küçük çocuğum ver görmeden yapıp yedirseydim hesabını kim verecekti? Bizde sizin markanız diye güvenerek alıyoruz yazık”

SON KULLANMA TARİHİ YAZMIYOR

“Üzerinde son kullanma tarihi yok! File’den aldığımız Harras marka Hindistan cevizi kaplamalı hurma topunun paketi üzerinde hiçbir yerde son kullanma tarihi yazmıyor. Görselleri de ekliyorum. Son kullanma tarihi ya da tavsiye edilen tüketim tarihi olmadan bir ürün nasıl üretilip tüketiciye kadar gelir? Fabrikadan çıkmadan gerekli kontrollerden geçmiyor mu? Bu ürünün son tüketim tarihinin geçip geçmediğini nereden bileceğiz? Aynı ürünün Antep fıstıklı çeşidinde tarih bulunuyor.”

KÖTÜ KOKUYOR

“Harras Özbek mantı üreticisi mi değişti bilinmiyor, önceden paket rengi farklıydı. Son aldığım 3 paket mantı elimde patladı. Mantı pişirdiğiniz zaman sanki içinde ucuz sosis varmış gibi kötü bir koku veriyor. Niye güzel olan bir şeyi bozarsınız? Üretici firmaları denetlemeniz gerekmiyor mu? Bir şey tutunca neden kaliteyi bozarsınız?”

“Harras süzme peynir den iki hafta üst üste aldım. Ve her aldığımda 4 kalıp peynirden 2 tanesi kıvamı tam oluşmamış (çok yumuşak) ve tadı bozuk bir şekilde çıktı. (Ekte görselde hepsi görünüyor ve kıvamı videodan bakılabilir.) Bu konu hakkında daha dikkatli olunması gerektiğini yetkililere duyuruyorum. İnsan sağlığı önemli husustur.”

Harras Ürünlerinde Kurt Alarmı!

SUCUĞUN İÇİNDE NE VAR?

“File’den 2 tane Harras marka sucuk aldım. 1. paketi açtık, yedik, onda sıkıntı yoktu, o bildiğimiz sucuktu ama 2. paketteki sucuk sucuk değildi. Daha çok salam gibiydi ya da piliç sucuk gibi. Paketine tekrar baktım, acaba piliç sucuk mu aldım yanlışlıkla diye ama hayır, üstünde dana yazıyordu ve bildiğim kadarıyla Harras’ın piliç sucuğu da yok zaten. Fişini atmış olmasam markete geri götüreceğim ama attım maalesef. File’nin kendi markası Harras’ı hep güvenle alırdım ama bu beni hayal kırıklığına uğrattı. Artık ona da güvenemeyeceğim. Market fişim artık yok ama Harras, File’nin markası, bu yolla en azından bir özür bekliyorum onlardan. Ödemeyi kredi kartıyla yapmıştım, onun dijital slipini ekliyorum.”

“File marketten almış olduğumuz Harras marka sosisin içinden anlayamadığımız yabancı bir cisim çıktı. Bütün paketi atmak zorunda kaldık. Bundan sonra bırakın bu markayı tercih etmeyi, sosis salam tarzı ürünlerden direkt uzak durmak istiyoruz.”

TAHTA PARÇASI ÇIKTI

“File marketten aldığım Harras marka Lutenitsa balkan sosunun içinden tahta parçası çıktı. Üstelik sosu iki hafta önce aldım ve üst kısmından yedik. Ama tahta parçasını sonradan fark ettim. Bu nasıl bir sorumsuzluk. Koskoca tahta parçası çıkan sosun içinde göremediğimiz neler vardır. Kim bilir. Aklıma geldikçe hala midem bulanıyor. Harras marka hiçbir ürünü bir daha asla ağzıma vurmam.”

SERAMİK PARÇASI ÇIKMIŞ

“File Market’ten aldığım Harras marka fıstık parçacıklı fıstık ezmesinin içinden yerken seramik parçaları çıktı, üstelik küçücük oğlum da tüketiyordu. Hijyen kuralları yok denecek kadar kötü. Güvenerek aldığımız marketin kendi ürünü üstelik.”

“Dün File marketten harras marka [ kendi markaları ] patatesli Boşnak böreği aldım. Görselde olduğu gibi pişirdim. Maalesef patatesi ekşi bozuk çıkıyor. Bu ikinci kez oluyor. Çöp oldu. Hevesim kursağımda kaldı. Her seferinde paramız çöp mü olacak?
Nasıl telefi edecekler merak. Ediyorum”

PİZANIN İÇİNDEN ELDİVEN ÇIKMIŞ

“02.04.2025 tarihinde File marketten aldığım Harras marka karışık dondurulmuş pizzanın içinden eldiven çıktı. Böyle bir şey olabilir mi? İnsanların sağlığı bu kadar ucuz mu? 250 derecede pişti ve yarısında fark ettik. Tüketici Hakem Heyeti’ne başvuruda bulunacağım. Marka hakkında hiç iyi şeyler düşünmüyorum.”

DEMİR PARÇASI ÇIKTI

Çorum’da File marketlerinden aldığımız Harras marka vişneli dondurmayı yemeye başladık. Yarılara gelince dişimde bir ağrı hissettim, ne olduğuna bakmak istedim. İçinden demir parçası çıktı, sert ve paslı yüzeyleri var, dişime zarar verme aşamasına geldi…

Binlerce şikayet….

Harras Ürünlerinde Kurt Alarmı!

Gaziantep Haber, Narkoz Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep haberleri, Gaziantep ile ilgili son haberler, Gaziantep gündem haberleri, Gaziantep son gelişmeler bu sitesi

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
3
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Harras Ürünlerinde Kurt Alarmı!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!