Reklam
  1. Haberler
  2. Son Dakika
  3. Ne Aldınız? Kiminle İşbirliği Yaptınız?

Ne Aldınız? Kiminle İşbirliği Yaptınız?

Ne Aldınız? Kiminle İşbirliği Yaptınız?
Ne Aldınız? Kiminle İşbirliği Yaptınız?
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ne Aldınız? Kiminle İşbirliği Yaptınız?

CHP Şehitkamil İlçe Başkanı Hurşit Yıldırım, Şehitkamil Belediyesinde 7 meclis üyesinin CHP’den istifa ettiğini 2 meclis üyesinin ise disiplin sürecinin devam ettiğini belirterek istifa eden meclis üyelerine ne yediği belirsiz diyerek, ne aldınız ve kiminle işbirliği yaptığınızı açıklayın dedi.

CHP Şehitkamil İlçe Başkanı Hurşit Yıldırım, Cumhuriyet Halk Partisi’nin 18 meclis üyesi var, 7 arkadaşımız ayrıldı, 2 disiplin sürecinde olan arkadaşımız var. Cumhuriyet Halk Partisi’nin helal oylarını alıp meclis üyeliğinden istifa eden arkadaşlarımıza sesleniyorum; Neyin karşılığında istifa ettiğinizi? Ne aldınız? Kiminle işbirliği yaptınız? Niye gidiyorsunuz? açıklayın dedi.

ADAM SAHTEKARSA BUNA DİYECEK BİR ŞEY YOK

Reklam

CHP Şehitkamil İlçe Başkanı Hurşit Yıldırım; “Cumhuriyet Halk Partisi’nin oyunu alıp başka partiye giden veya istifa etmeyi düşünen neye karşılık gidiyor, niye gidiyor anlamış değiliz. Bakın arkadaşlar, bir örnek vereceğim. İlk giden 5 kişinin içinde, saat 17.05’de ben hastanede anjiyo oluyorum diyen, bu örgütün oylarıyla meclis üyesi olan adam sahtekarsa buna yapacak hiçbir şey yok. Yani bundan sonra giden olur mu? Bence olmaz, olmamalı da. Cumhuriyet Halk Partisi hata yapan adamı affetmez. Bu örgütün böyle bir özelliği var, bu partinin böyle bir özelliği var. Ama gideceklerini sanmıyorum. Giderlerse artık diğer gidenler gidiyor, neye karşılık gidiyorlar, onu da bilmiyoruz.

UMUT YILMAZ OLDUĞUN İÇİN DEĞİL ALTI OK OLDUĞU İÇİN BELEDİYE BAŞKANI OLDUN

Bir amca çıktı, dedi ki, Turpla şalgamla bu ülkeyi yönetemezsin dedi. Şimdi buradan sesleniyorum. Belediyeyi, ahbap-Çavuş ilişkileriyle yönetirsin ancak Cumhuriyet Halk Partisi’nin bireylerine çamur atamazsın. Örgütüne çamur atamazsın. Cumhuriyet Halk Partisi yüz iki yıllık bir parti. Senin gibilerini belediye başkanı yaptıysa, altı okun amblemi olduğu için yaptı Umut Yılmaz olduğun için yapmadı. Şunu söyleyeyim, ahbap-Çavuş ilişkisiyle Cumhuriyet Halk Partisi’ni Gaziantep’te yıpratmaya kalkan kim olursa olsun, Cumhuriyet Halk Partisi şunu yapar; sokaklara iniyoruz, iktidar oluyoruz, kendisi korksun. Cumhuriyet Halk Partisi kimseden korkmaz. Umut Yılmaz’dan da korkmaz. Başkasından da korkmaz. AKP’den de korkmaz.

CHP’DEN SEÇİLENLER BU ROZETE SAYGI DUYACAK

Meclis üyelerimizin çoğu burada. Kendilerine teşekkür ediyorum. Kendisini bilmez, ne yediği belirsiz beş altı arkadaşımız partimizden istifa etmiştir. Kusura bakmasınlar. Bu rozetle seçildiler. İsimleriyle seçilmediler. Bu rozete saygı duyacaklar. İstifa ediyorlarsa belediye meclisi üyeliğinden de istifa etmeleri gerek. Neyin karşılığında istifa ettiğinizi? Ne aldınız? Kiminle işbirliği yaptınız? Niye gidiyorsunuz? Cumhuriyet Halk Partisi’nin il ve ilçe binasına gelip istifa etme cesaretini gösteremeyenler, sokakta gezme cesaretini de gösteremeyecekler. Bundan emin olsun Gaziantep. Cumhuriyet Halk Partisi’nin hakkını kimseye yedirmeyiz.

Gaziantep Haber, Narkoz Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep haberleri, Gaziantep ile ilgili son haberler, Gaziantep gündem haberleri, Gaziantep son gelişmeler bu sitesi…

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
1
sinirli
Sinirli
1
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Ne Aldınız? Kiminle İşbirliği Yaptınız?
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!