Gaziantep ve ilçeleri olmak üzere civar illerden de geniş bir hasta popülasyona sahip olan Defalife hastanesi ,Kahramanmaraş’ın Pazarcık Belediyesi ilerde sağlık protokolü imzaladı. Torene,
DEFALİFE hastanesi Genel Müdürü DR Ulaş Yanık adina Hastane kurumsal İletişim ve Pazarlama müdürü Ayhan Ulu ve Kahramanmaraş Pazarcıkbelediye Baskani ibrahim Yilmazcan Hazir bulundu .
Defalife sağlık alanında yürüttüğü örnek projeler ve Sağlık Hizmetleriyle herdefasinda saglik slogano ile Kaliteli ve ayricalikli Hizmetlerine devam etmekte olup, pazarcik halkinin da bundan faydalanmasi adina bircok proje de yan yana Gelinecektir.
Baskan,
Hastanesi’nin sunduğu kaliteli sağlık hizmetlerinden Pazarcıklı Hemşehrilerimiz indirimli olarak faydalanabilmeleri için bu protokolü imzalamış bulunmaktayız. Sağlık sektörünün önemli kuruluşlarından olan Gaziantep Özel defalife hastanesi ile imzaladığımız indirimli sağlık anlaşmasından dolayı mutluluk duymaktayız. Defalife Yönetiminbaşta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.
Defalife hastanesi sağlık protokolüne bir yenisini ekledi
