AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı atamasının perde arkası

featured
AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı atamasının perde arkası
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı atamasının perde arkası

Gaziantep AK Parti teşkilatında neler oluyor?

Yapılan temayülün ardından genel merkez 4 ismi Ankara’ya çağırdı. İl Başkan vekili Murat Şerbetçi, Şehitkamil ilçe Başkanı Mehmet Yılmaz ile eski il başkan yardımcıları Mustafa Kılıç ve Fatih Fedaioğlu Ankara’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüler.

ANKARA’da görüşmede neler yaşandı?

Gazetemizin edindiği bilgiye göre Ankara’ya çağrılan isimlerin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesinde şok edici detaylar ortaya çıktı.

Seçim çalışmaları devam ederken, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin’in istifası ile boşalınca yerine vekalet eden Murat Şerbetçi’ye, Cumhurbaşkanı seninle en son görüşecek denildi. Öncelik, ataması yapılan Fatih Fedaioğlu’na tanınırken Mustafa Kılıç görüşmeye ikinci aday olarak girdi.

Edinilen bilgiye göre; Teşkilat başkanı Kandemir tarafından toplantıda Mehmet Yılmaz’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, kaybedilen Şehitkamil İlçe Başkanı olarak tanıtıldığı ve il başkanı olarak atanmasının doğru olmayacağını söyleyince Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘” O zaman atanmasını uygun değil ise neden çağırdınız’ dediği iddia edildi.

Seçim çalışmalarının tam ortasında AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin’in istifa etmesiyle vekaleten atanan ve seçim çalışmaları süresince başarılı bir çalışma yürüten il başkan vekili  Murat Şerbetçi Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştürülmeden heyet toplantısına geçildi. İddiaya göre Cumhurbaşkanı Erdoğan’a  Murat Şerbetçi’nin İl Başkanlığı talebi olmadığı söylendi.

İl Başkan vekili Murat Şerbetçi’nin bire bir görüşmeye alınmadan, toplu olarak tüm adaylarla birlikte görüşmeye alınması dikkat çekerken, Cumhurbaşkanı  Erdoğan’ın Seçim süresince ve seçimden sonra yanlış bilgilendirildiği ve Gaziantep’te bazı kişilerin partiyi dizayn etmeye çalıştığı konuşuluyor.

Gaziantep AK Parti’de istifaların devam edeceği tahmin ediliyor.

Şimdi gözler AK Parti Genel Merkezi ve Teşkilattan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir’e çevrildi.

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
1
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
1
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı atamasının perde arkası

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin