Eyüp Lojistik yeni uygulamasıyla Hava Kargo’ya rakip oldu

featured
Eyüp Lojistik yeni uygulamasıyla Hava Kargo’ya rakip oldu
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eyüp Lojistik yeni uygulamasıyla Hava Kargo’ya rakip oldu

 Yük Taksi uçaktan bile hızlı 

Lojistik sektörünün lider kuruluşu Eyüp Lojistik, Avrupa ülkelerine yönelik kurye taşımacılığına bambaşka bir boyut kazandıran Yük Taksi uygulamasını başlattı. Hava Kargo’dan daha hızlı olacak şekilde hazırlanan Yük Taksi sayesinde işletmeler, Avrupa’nın herhangi bir şehrine en geç 72 saat içerisinde ürün gönderebilecek. Yükler, minivan ve mikrovan araçlarla 100 kg’dan 1.300 tona kadar ekspres şekilde kapıdan kapıya teslim ediliyor.

 Gaziantep’in en yüksek hacimli taşımacılık kuruluşlarından biri olan Eyüp Lojistik, firmaların ticaretine hız kazandıracak Yük Taksi uygulamasını hayata geçirdi. Eyüp Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, lojistikteki rekabetin her geçen gün daha da artarken, Eyüp Lojistik olarak işletmelere en aktif ve en yenilikçi çözümleri sunmaya kararlı olduklarını ifade etti.

Yük Taksi uygulaması ile Avrupa’ya kargo taşımacılığına çok farklı bir boyut kazandırdıklarını açıklayan Eyüp Bartık “Lojistikte temel felsefemiz, müşteriye çözüm ortağı olmaktır. Dolayısıyla, çalıştığımız her işletmenin lojistik sorununa en hızlı çözümü bulmak bizim asli görevimiz. Bu anlayıştan yola çıkarak başlattığımız Yük Taksi uygulamasıyla, müşterinin kapısından aldığımız ürünü varış noktasına aktarmasız ve aracı kullanmadan 72 saat içerisinde teslim etmeyi taahhüt ediyoruz. Kutu ya da palet fark etmez. Süreyi 3 gün olarak belirledik ancak 24 saat içerisinde teslimat yaptığımız çok ülke var” dedi.

 Hava Kargo’dan hızlı ve daha ekonomik

Avrupa’daki küçük çaplı kurye taşımacılığında Hava Kargo’yu ya da Tır taşımacılığını tercih eden işletmelere alternatif bir hizmet sunduklarını açıklayan Eyüp Bartık “Yük Taksi, kapıdan kapıya teslim olduğu için Hava Kargo’dan daha hızlı, pratik ve ekonomik, Tır taşımacılığından daha güvenli ve süratli bir model olarak karşımıza çıkmakta. Eskiden bu hizmeti daha büyük araçlarla yapıyorduk ama şimdi küçük araçlarla ve daha hızlı ve özel bir şekilde hizmet veriyoruz” dedi.

İşletmelerin bu hizmeti kısa sürede benimsediğini belirten Bartık “Her arz kendi talebini yaratıyor. Biz bu hizmeti başlattıktan sonra, işletmelerin beğendiği bir model ortaya çıkmış oldu. Sonuçta bütün işletmeler bizim çözüm ortağımız. İşletmelere gümrük işlemleri sırasında da ciddi kolaylıklar sağlayabiliyoruz. Bir araçla başladığımız Yük Taksi’de şu an 50 aracımız var. Yılsonuna kadar 100 araç kapasitesine çıkmış olacağız” diye konuştu.

Eyüp Bartık, Yük Taksi’nin isim tescili için başvuruda bulunduklarını da hatırlatarak, “Bu uygulamayla taşımacılığın dünyasını değiştirmeye kararlıyız” ifadesini kullandı.

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
1
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Eyüp Lojistik yeni uygulamasıyla Hava Kargo’ya rakip oldu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin