1. Haberler
  2. Son Dakika
  3. Ferdi Kadıoğlu, Hollandalıların hedefi haline geldi

Ferdi Kadıoğlu, Hollandalıların hedefi haline geldi

featured
Ferdi Kadıoğlu, Hollandalıların hedefi haline geldi
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ferdi Kadıoğlu, Hollandalıların hedefi haline geldi

Ferdi, Türkiye forması giydiği için ‘hain’ olarak ilan edildi.

Hollanda ile oynayacağımız EURO2024 çeyrek final maçı öncesi Ferdi Kadıoğlu, Hollandalılar’ın sözlü saldırılarına maruz kaldı.

Hollanda-Türkiye mücadelesi öncesi dikkat çeken isim Ferdi Kadıoğlu Hollanda Milli Takımının alt yaş gruplarında forma giymişti. Ferdi Kadıoğlu ise A Milli Takımı seçmiş ve A milli forma ile ilk maçına 4 Haziran 2022 tarihinde Faroe Adaları ile oynanan UEFA Uluslar C Ligi karşılaşmasında çıkmıştı.

Cumartesi oynanacak maç öncesi Hollandalıların hedefi haline geldi. Ferdi Kadıoğlu’nun annesi Diane ve babası Feyzullah Kadıoğlu De Gelderlander’e verdikleri röportajda Hollandalılar tarafından çirkin hakaretlere maruz kaldıklarını söyledi.

Ferdi Kadıoğlu’nun annesi Diane, Hollanda’dan De Gelderlander’e verdiği röportajda, Ferdi’nin, Türkiye forması giydiği için çirkin saldırılara maruz kaldığını söyledi.

Diane, “Ferdi, Türkiye Forması giydiği için  ‘hain’ olarak adlandırılıyor. Bu bizi incitiyor. Tüm bu insanlar işin iç yüzünü bilmiyor. Türkiye Futbol Federasyonu, Ferdi’ye inandığını gösterdi.” Ferdi’nin babası Feyzullah Kadıoğlu: “Geçenlerde Fenerbahçe stadyumunda onun adını tüm tribünler haykırdığında tüylerim diken diken oldu. Almanya’ya karşı oynanan hazırlık maçında attığı gol beni çok gururlandırdı. Türkiye, Ferdi’yi bağrına bastı. Biz ona her zaman inandık. Ferdi, zihinsel olarak çok güçlü bir çocuk” dedi.

Ferdi Kadıoğlu, Avusturya’yı 2-1 yendiğimiz maçın ardından çeyrek finaldeki rakibimiz Hollanda’nın yayıncı kuruluşuna açıklamalar yaptı. Sözlerine ‘Korkun bizden’ diyerek başlayan Ferdi Kadıoğlu, “Hollanda kesinlikle bizden korksun. Bir maça ne kadar enerji koyduğumuza bir bakın. Hücumda tehlikeli şanslar üretiyoruz, defansif olarak bugün çok iyiydik.” ifadeleri çok yankı buldu.

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
1
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Ferdi Kadıoğlu, Hollandalıların hedefi haline geldi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!