1. Haberler
  2. Yerel Haberler
  3. Gaziantep’te Yeniden Refah Partisi Gücüne Güç Katmaya Devam Ediyor

Gaziantep’te Yeniden Refah Partisi Gücüne Güç Katmaya Devam Ediyor

featured
Gaziantep'te Yeniden Refah Partisi Gücüne Güç Katmaya Devam Ediyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep’te Yeniden Refah Partisi Gücüne Güç Katmaya Devam Ediyor

Yeniden Refah Partisi Gaziantep İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Divan toplantısını, Şehitkamil Sanat Merkezi’nde Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Fatih Uğurlu ve partililerin yoğun katılımla gerçekleştirdi.

31 Mart yerel seçimlerinde İl Başkanı Sedat Yıldız ile yüzde 17.5 oy oranıyla üçüncü parti olan ve iki ilçe belediye başkanlığını kazanan Yeniden Refah Partisi, gücüne güç katmaya devam ediyor.

Gaziantep örgüt bazında büyüme adına yelken açan Sedat Yıldız’ın il başkanlığında yönetim kurulunun çalışmaları sonuçsuz kalmıyor.

Yerel seçimlerde Oğuzeli ve Yavuzeli’nin kazanan Yeniden Refah Partisine yapılan katılımlarla çığ gibi büyümeye devam ediyor.

Aralarında DSP Eski İl Başkanı Mehmet Ali Karacan’ın da yer aldığı ve katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği rozet takma töreni adeta büyük bir şölen havasına dönüştü. Yüzlerce partili salona sığmayınca dışarıdan takip etmek zorunda kaldığı İl Divan Toplantısına Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Fatih Uğurlu’nun yanı sıra l Başkanı Sedat Yıldız, Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin, Yavuzeli Belediye Başkanı Mehmet Kaya ve yüzlerce partili iştirak etti. Ayrıca 2019 yerel seçimlerinde tek başına girdiği Şehitkâmil bölgesinden yüzde 7,5 oy alarak dikkatleri üzerine çeken ve daha sonra partisinden istifa eden DSP eski il başkanı Mehmet Ali Karacan 500 yeni üyeyle Yeniden Refah Partisine katılım yaparak salona yeni üyelerle birlikte giriş yaptı ve kendisine genel başkan yardımcısı tarafından rozeti takıldı.

Millî görüşün içinden gelen ve başarılı çalışmalarıyla genel Başkan Yardımcısından tam not alan il başkanı Sedat yıldız salonda yaptığı konuşmayla katılımcılar tarafından uzun süre ayakta alkışlanarak büyük takdir topladı.

Gaziantep’te ki başarılı çalışmalarından dolayı il başkanı Sedat Yıldız ve ekibini kutlayarak toplantıda ki konuşmasına başlayan Yenden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Fatih Uğurlu, “Seçimlerden sonraki il toplantımız. Bugün bayramımız. Divanımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Gaziantep’imizi tebrik ediyorum. 160 bin oy güzel, büyük bir oy. Emeklerinize sağlık. İl Başkanımızı tebrik ediyorum. Gaziantep’te bu salonda zevk var, azim var, coşku var” diyerek devam etti.

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gaziantep’te Yeniden Refah Partisi Gücüne Güç Katmaya Devam Ediyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!