1. Haberler
  2. Son Dakika
  3. İletişim Fakültesi Birincisi Beril Aybüke Ertuğrul’dan BOZKURT’lu konuşma

İletişim Fakültesi Birincisi Beril Aybüke Ertuğrul’dan BOZKURT’lu konuşma

featured
İletişim Fakültesi Birincisi Beril Aybüke Ertuğrul'dan BOZKURT'lu konuşma
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İletişim Fakültesi Birincisi Beril Aybüke Ertuğrul’dan BOZKURT’lu konuşma

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) İletişim Fakültesi 2023-2024 eğitim-öğretim yılı mezuniyet töreninde Fakülte birincisi Beril Aybüke Ertuğrul yaptığı konuşmada “Atalarımın selamıyla selam vermek istiyorum” diyerek konuşmasının sonunda BOZKURT işareti yaptı.

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) İletişim Fakültesi 2023-2024 eğitim-öğretim yılı mezuniyet töreni, GAÜN Atatürk Kültür Sahnesinde gerçekleştirildi.

GAÜN İletişim Fakültesinden mezun olan öğrenciler düzenlenen tören ile diplomalarını aldı.

Mezuniyet töreninin açılışında konuşan İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Devrim Özkan, öğrencilere mezuniyet sonrasında fakülteyle olan bağlantılarını devam ettirmelerini söyleyerek, “Bir fakülte, hayatına mezunlarıyla birlikte devam eder. Mezunlarıyla olan ilişkileri kurumsal kimliğinin önemli bir parçasıdır. Umuyorum ki, mezunlarımızla birlikte böyle bir kimliğin oluşmasında birlikte çalışmaya devam edebiliriz.” diye konuştu.

Öğrencilerle dört yıl hem akademik hem insani anlamda çok güzel zamanlar geçirdiklerini aktaran Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölüm Başkanı Doç. Dr. Süleyman Şahan, “Bölüm öğretim elemanlarımızla birlikte sizleri iyi bir iletişimci olarak yetiştirebilmek için elimizden geleni yapmaya çalıştık. Dünya ve Türkiye çok hızlı değişiyor. Bizler de bu değişime uyum sağlayabilmek için sizleri mezun ederken bu yıl eylül ayından itibaren yeni öğrencilerimizi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık adı altında yeni müfredatımızla beraber karşılayacağız.” diyerek, mezunlara yeni hayat yolculuğunda başarılar diledi.

Ertuğrul’dan “BOZKURT” İşaretli konuşma

İletişim Fakültesi mezunları adına konuşan Fakülte birincisi Beril Aybike Ertuğrul, mezuniyet gününün, yeni bir başlangıç olduğunu ifade ettiği konuşmasında, “Bu yolculukta, milletimizin birlik ve beraberliğini koruyarak, doğru, dürüst ve tarafsız habercilik anlayışını sürdürmeliyiz. Bizler, Türk milletinin aydınlık geleceği için var gücümüzle çalışmalı ve bu ülkenin gelişmesine katkıda bulunmalıyız” dedi.

Ertuğrul’un, “BOZKURT” işareti yaparak “Ne Mutlu Türküm Diyene” sözleriyle bitirdiği konuşması arkadaşları tarafından dakikalarca alkışlandı.

Konuşmaların sonrasında, İletişim Fakültesinde dereceye giren öğrencilere ve mezunlara diploma ile ödülleri takdim edildi. Tören, öğrencilerin keplerini havaya atmasıyla sona erdi.

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
3
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
İletişim Fakültesi Birincisi Beril Aybüke Ertuğrul’dan BOZKURT’lu konuşma
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!