1. Haberler
  2. Genel
  3. Jandarma Gaziantep’te KADES’i tanıttı

Jandarma Gaziantep’te KADES’i tanıttı

featured
Jandarma Gaziantep'te KADES’i tanıttı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Jandarma Gaziantep’te KADES’i tanıttı

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından, kadınlara ve çocuklara yönelik şiddetle mücadele kapsamında hayata geçirilen “KADES (Kadın Acil Destek)” uygulamasının tanıtımı yapıldı.

Kadınlara ve çocuklara yönelik şiddetle mücadele kapsamında hayata geçirilen “KADES (Kadın Acil Destek)” uygulamasının daha fazla kadın vatandaşın telefonuna yüklemesini sağlamak amacıyla Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca altı aylık dönem içerisinde kent genelinde  çeşitli faaliyetler icra edildi.

Faaliyetler sonucunda, (9.502) kadının telefonuna aile içi ve kadına yönelik şiddet olaylarında cihaz konum bilgisi açılarak bir tuşla Acil Çağrı Merkezine ulaşmaları sağlayan ve olay yerine en yakın devriyenin sevk edildiği uygulama olan KADES Aplikasyonu yükletildi.

Uygulama sayesinde Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun hakkında bilgilendirme yapıldı. Ayrıca icra edilen faaliyetler kapsamında (15.129) erkek vatandaşa da farkındalık eğitimi verildi.

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı icra ettiği faaliyetler ile toplumsal farkındalığı artırarak aile içi, kadına ve çocuğa karşı şiddetin önlenmesine yönelik çalışmalara aralıksız devam ediyor.

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
1
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Jandarma Gaziantep’te KADES’i tanıttı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!