Mehmet Yılmaz, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanlığı’ndan neden istifa etti?

featured
Mehmet Yılmaz, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanlığı'ndan neden istifa etti?
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mehmet Yılmaz, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanlığı’ndan neden istifa etti?

AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz 31 Mart yerel seçimlerde Şehitkamil Belediye Başkan Adaylığın a göz kırpmış Rıdvan Fadıloğlu ile yola devam edilirse Şehitkamil İlçesinin kaybedileceği riskini bilenlerdendi.

AK Parti’nin kamuoyunda Şehitkamil Belediye Başkanlığını kaybedeceği konuşulmasına rağmen Genel Merkeze bu detayın farklı gittiği bilgisi seçim sonrasında Belediyeyi CHP’ye kaptırınca netleşti.

Mehmet Yılmaz kaybedilen ilçenin başkanı pozisyonuna düşürüldü. Hatta birileri  Mehmet Yılmaz’ın seçimde aday gösterilmediğinden dolayı çalışmadığı dedikodusunu bile yaymıştı.

Seçim çalışmaları devam ederken, AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı Murat Çetin’in istifası ile boşalınca yerine vekaleten Murat Şerbetçi atandı.

Yapılan temayülün ardından genel merkez 4 ismi Ankara’ya çağırdı. İl Başkan vekili Murat Şerbetçi, Şehitkamil ilçe Başkanı Mehmet Yılmaz ile eski il başkan yardımcıları Mustafa Kılıç ve Fatih Fedaioğlu Ankara’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüler. Erdoğan, görüşmenin ardından Fatih Fedaioğlu’nu il başkanı olarak atadı.

Atamanın ardından kaybedilen belediyenin sorumlusu gibi gösterilen Mehmet Yılmaz gece yarısı istifasını açıkladı.

Yılmaz sosyal medya hesabından “Tamamen kendi isteğimle irademle  (Sağlık nedenleri, iş yoğunluğu bahanesine sığınmadan) 22 Yıldır Emek verdiğim AK PARTİ deki görevlerimden, basın mensuplarımızın huzurunda Yarın istifa edeceğim! Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip ERDOĞAN kırmızı çizgimdir! Ona olan saygı ve hürmetim bakidir” ifadelerini kullanarak istifa etti.

Bu istifanın asıl nedenin canla başka uzun yıllardır Şehitkamil İlçe Başkanlığını yürüten Yılmaz’ın kaybedilen belediyenin faturasının tamamen kendisine kesilmesinin yanı sıra hem Şehitkamil Belediyesi Adaylığının verilmemesi, ardından da AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı beklentisinin boşa çıkması olduğu kulislerde konuşulan gündem konusu oldu.

Gazetemize gelen bilgiye göre: Mehmet Yılmaz’ın Ankara’da Cumhurbaşkanı Erdoğan’a kaybedilen Şehitkamil İlçesi’nin başkanı olarak tanıtılması da cabası oldu.

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
3
a_l_yorum
Ağlıyorum
1
sinirli
Sinirli
1
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Mehmet Yılmaz, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanlığı’ndan neden istifa etti?

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin