Mehmet Yılmaz’ın açıklamaları gündeme bomba gibi düştü

featured
Mehmet Yılmaz'ın açıklamaları gündeme bomba gibi düştü
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mehmet Yılmaz’ın açıklamaları gündeme bomba gibi düştü

“CUMHURBAŞKANIMIZA GAZİANTEPLE İLGİLİ GERÇEKLER SÖYLENMİYOR”

Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz görevinden istifa ederken, yerel seçimler öncesi aday belirleme sürecinde yaşanan sıkıntıların İl Başkanlığı mülakatında da yaşandığını belirterek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Gaziantep ile ilgili gerçeklerin söylenmediğini belirtti.

Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, görevinden istifa ederken çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yılmaz; “ Son yerel seçim sürecine ve sonuçlarına özellikle değinmek istiyorum. Önceki dönem Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’nun ilçemize yaptığı kalıcı ve güzel hizmetleri yok sayamayız. Emeklerine sağlık, kendisine buradan teşekkür ediyoruz. 31 Mart yerel seçim takvimi başladığında Şehitkamil Belediye Başkanımızın bizzat kendisi aday olmak istemediğini ifade etmiştir. Ancak seçmenin ve en önemlisi adayın kendisinin istemediği zoraki aday gösterilme süreci Türkiye’nin en büyük ilçelerinden biri olan Şehitkamil’i Ak Parti olarak bile bile kaybetmemize neden olmuştur.

YEREL SEÇİMLER ÖNCESİNDE CUMHURBAŞKANIMIZA GERÇEK ANKET SUNULMADI

Cumhurbaşkanımızın başkanlığında yapılan üst kurul toplantısında genel merkez yerel yönetimler başkanı aday ile ilgili gerçek anketi değil de kendi belirledikleri yüksek oranlı anketi Sayın Cumhurbaşkanımıza sundular. Bu sürece rağmen teşkilat olarak genel merkezimizin kararına saygı duyarak seçim sürecinde gece gündüz demeden gayretli bir şekilde önemli bir seçim kampanyası geçirdik. Bu yaptığımız çalışmaların hepsi arşivimizde mevcuttur.

CUMHURBAŞKANIMIZA HALEN GAZİANTEPLE İLGİLİ GERÇEKLER SÖYLENMİYOR

Dün yapılan il başkanlığı mülakatında bir kere daha gördüm ki Cumhurbaşkanımıza genel merkez teşkilat başkanı ve koordinatör vekili tarafından hala Gaziantep’le ilgili gerçekler söylenmiyor. Gaziantep’te bir çok ilçenin kaybedilmesine neden olan yanlış aday belirleme sürecinin baş aktörleri olduklarını kabul dahi etmiyorlar. Sayın Cumhurbaşkanımızı doğru bilgilendirmek yerine partiyi dizayn etmeye halen devam ediyorlar. Ben bir Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti sevdalısı bir parti üyesi olarak gelinen noktayı kabullenemiyorum” dedi.

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
1
sinirli
Sinirli
8
alk_
Alkış
1
be_enmedim
Beğenmedim
Mehmet Yılmaz’ın açıklamaları gündeme bomba gibi düştü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin