1. Haberler
  2. Son Dakika
  3. Metin Külünk, “Büyükekşi’yi Erdoğan’a taşıyanlar; güçlü Antep lobisi” açıklaması

Metin Külünk, “Büyükekşi’yi Erdoğan’a taşıyanlar; güçlü Antep lobisi” açıklaması

featured
Metin Külünk, "Büyükekşi'yi Erdoğan'a taşıyanlar; güçlü Antep lobisi" açıklaması
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Metin Külünk, “Büyükekşi’yi Erdoğan’a taşıyanlar; güçlü Antep lobisi” açıklaması

AKP’li Metin Külünk, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi için çarpıcı iddialarda bulundu.

“FETÖ’yü paranın olduğu her yerde arayacaksınız” diyen Külünk, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın  Büyükekşi yönetiminden rahatsız olduğunu öne sürerek “Büyükekşi’yi Erdoğan’a taşıyanlar; güçlü Antep lobisi. Ve bu lobinin içerisindeki herkesin Fetö ile bağı var!” açıklaması gündeme bomba gibi düştü.

AK Parti’nin önemli ismi Külünk’ün FETÖ’nün Türk futboluna yaptığı  operasyon iddiaları çok konuşulacak.

“FETÖ’YÜ PARANIN OLDUĞU YERDE ARAYACAKSINIZ”

Külünk’ün Sansürsüz Futbol’a yaptığı çarpıcı açıklamada, “TFF operasyonu Cumhurbaşkanı Erdoğan’a çekiyor!” ifadeleri çok tartışılacak.

Külünk, “15 Temmuz sonrası FETÖ ile ilgili tamamına ermemiş operasyon alanlarından bir tanesi futbol dünyasıdır. Sadece bir rüzgar ile FETÖ operasyonu yaptı ve bitti. FETÖ’yü paranın olduğu her yerde arayacaksınız. Paranın olmadığı yerle ilgilenmezler. Parayı severler çok, parayı kontrol ederek siyasal ve iktisadi hayatı kontrol edebileceklerine inandırılmışlardır. Bu bir İsrailoğlu aklıdır. İsrailoğulları da parayı ve bilgiyi çok iyi öğretirler. Zaten bugün küresel egemenliğin ana ekseni de parayı ve bilgiyi çok iyi yönetmek. Bugün sayın Cumhurbaşkanımız gurup toplantısında ifade etti. Aslında karşı karşıya kaldığımız örgütü, FETÖ’yü çok iyi tanımıyoruz. FETÖ, din psikolojisini en iyi kullanan bir yapı ancak dini bir örgüt değil. Bu mesele gördüğümüzden daha derin bir mesele. Bu örgütle mücadele için sayın Cumhurbaşkanımıza bağlı FETÖ ile mücadele koordinasyon kurulu kurulması gerektiğini 2016 yılında söyledik. Bu mesele gördüğümüzden daha derin, katı cisim sıvılaşmaz. 15 Temmuz’la mücadele sürecindeki en kritik boşluk çelik çekirdek ile ilgilenilme katsayısı aşağıya düşerken, gazetesi olan, bankasına üç beş kuruş para yatırmış, tabanda bu işe inandırılmış üç beş insana operasyon yapıldı” dedi.

TFF operasyonu Cumhurbaşkanı Erdoğan’a çekiyor!”,  FETÖ’nün hakem operasyonu, Büyükekşi’nin arkasındaki güç kim? Açıklamanın devamı linkte.. Tıkla ve izle..

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
3
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
1
alk_
Alkış
1
be_enmedim
Beğenmedim
Metin Külünk, “Büyükekşi’yi Erdoğan’a taşıyanlar; güçlü Antep lobisi” açıklaması
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!