Nazlı Ateş ve yönetim kurulu  İYİ Parti’den istifa etti

featured
Nazlı Ateş ve yönetim kurulu  İYİ Parti'den istifa etti
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nazlı Ateş ve yönetim kurulu  İYİ Parti’den istifa etti

İYİ Parti Şehitkamil eski İlçe Başkanı Nazlı Ateş, görevden alınmasının ardından bir basın açıklaması yaptı. Ateş yönetim kurulu üyeleriyle birlikte partisinden istifa ettiğini açıkladı.

Ateş, yaptığı yazılı açıklamada: İYİ Parti Gaziantep Milletvekili Mustafa Gürban’a yakın bir basın mensubuna yaptırdığı haber sonrasında İYİ Parti’nin Şehitkamil’deki başarısızlığının faturasının kendisine kesildiğine vurgu yaptı.

İşte o açıklama:
“Kazanmak mutlak bir zafer.
Kaybetmek bir son olsaydı!
Bu gün;
Kalbimizde yaşattığımız Hz. Hüseyin değil Yezid olurdu!”

29 .06 .2024 tarihi itibarı ile zorlu yolculuğumuz bizim içinde sona ermiş bir kez daha emek, iman kişisel egolara kurban edilmiştir. Bu güne kadar bizlerle beraber bu çileli yolu yürüyen tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum…

Ülke gündeminin yoğun olduğu bu süreçte basın açıklaması yapmayı planlamamıştım istifamızı sessiz sedasız yaparak yol arkadaşlarımın emeklerinin hatırına yeni yol haritam üzerinde çalışacaktım fakat İYİ Parti Gaziantep Milletvekili Mustafa Gürban’a yakın bir basın mensubuna yaptırdığı haber sonrasında doğan cevap söz hakkımı kullanmak istedim. Yapılan açıklamada yerel seçimlerde Şehitkamil’deki başarısızlığın faturasının bana kesildiği belirtilmiş.

Ancak 11 ilin yerel yönetimlerden sorumlu bölge koordinatörü şahsınızdı ve Gaziantep’te tüm ilçelerde adayları siz belirlediniz ve büyükşehirde ilçelerde başarılı olamadık oysaki bizim size kendi adayımız var dememize rağmen YRP den istifa etmiş ilçe başkanını aday ettiniz bu yetmedi mücadele etmemize rağmen meclis üyeliği listesinde müdahil olamadık getirdiğiniz adaya yazdırdınız şimdi tüm kamuoyu önünde soruyorum başarısız kim?

Diğer ilçelerde de başka partilerden aday olamayan kişileri partimizden aday ederek ve ilçe başkanlarımızı müdahil ettirmeyerek partinin dibe vurmasının sorumlusu kim veya kimlerdir?
Önceki dönem il başkanımız Mehmet Başaran’ın istifasından bu güne kadar gerek il başkanı ve gerekse şahsınız tarafından seçim sürecinde uğradığımız itibarsızlaştırmaya lince manipülasyona rağmen partimize zarar vermemek adına inandığımız yolda yılmadan bıkmadan ailemizden işimizden feragat ederek davamıza hizmet ettik. Kurultayda Koray Aydın bakanımıza destek verdik ve Sayın Bakanın istifasından sonra daha önceden kararlaştırılan ve görevden alındığım günün akşamında yapılacak olan Yönetim Kurulu toplantısında istifa etme ihtimalimiz olduğunu genel merkeze bildirerek görevden alındık ve aynı saatlerde devir teslimi yapmadan İl Başkanı Şerif BAŞKÜLEKÇİ tarafından ilçe binamızın kapı kilitleri değiştirildi.
Sizler için zafer oldugunu düşündüğünüz bu durum;
Bir çok ilçe ve kendi Yönetimi kurulmamış
İl Başkanlıgı’nın, Yönetimi Kurulu Mahalle Teşkilatları halen varolan birbirinden kıymetli yöneticileri ve İlçe Başkanıyla herşeye rağmen yerel seçimler öncesi ve sonrası sahada olan Şehitkamil İlçe Başkanlıgı’nın bilinçsizce görevden alınması ve partinin yıpratılmasıdır.

Gelinen noktada onurumuza emeğimize yapılan hakareti kabul etmemiz mümkün değildir bu sebeple Şahsım ve Yönetim Kurulu üyelerimizle beraber İYİ Parti üyeliğimizi üzülerek sonlandırıyoruz.
Siyaset biter dostluklar ebedidir
Allah’a ısmarladık İyi Parti” sözleriyle İYİ Parti’ye veda ettiğini açıkladı.

Nazlı Ateş ve yönetim kurulu  İYİ Parti'den istifa etti
Nazlı Ateş ve yönetim kurulu  İYİ Parti’den istifa etti

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
1
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Nazlı Ateş ve yönetim kurulu  İYİ Parti’den istifa etti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin