Reklam
  1. Haberler
  2. Son Dakika
  3. Nizip Ticaret Odası 2025 Yılının İlk Meclis Toplantısını Gerçekleştirdi

Nizip Ticaret Odası 2025 Yılının İlk Meclis Toplantısını Gerçekleştirdi

Nizip Ticaret Odası 2025 Yılının İlk Meclis Toplantısını Gerçekleştirdi
Nizip Ticaret Odası 2025 Yılının İlk Meclis Toplantısını Gerçekleştirdi
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nizip Ticaret Odası 2025 Yılının İlk Meclis Toplantısını Gerçekleştirdi

Nizip Ticaret Odası (NTO), 2025 yılının ilk meclis toplantısını gerçekleştirerek yeni dönemin önceliklerini ve hedeflerini masaya yatırdı. Toplantıya, NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, NTO Meclis Başkanı Bekir Karabacak, Meclis, Disiplin ve Yönetim Kurulu Üyeleri katılım sağladı. Toplantıda, bölgesel ekonomi, ticaret ve sanayi alanındaki gelişmeler, NTO’nun 2025 yılına yönelik projeleri ve iş dünyasına yönelik planlanan çalışmalar ele alındı.

Meclis toplantısının ardından, Nizip Ticaret Odası’nda 15. hizmet yılını tamamlayan çalışanlara, kuruma verdikleri değerli katkılar dolayısıyla plaket takdim edildi. Genel Sekreter V. Dilek Süzer, Ticaret Sicil Müdürü H. İbrahim Avşaroğlu, Sanayi Müdürü Suat Demirbilek ve Hizmetli Dilek Çilkız, uzun yıllardır NTO çatısı altında gösterdikleri özverili çalışmalar nedeniyle onurlandırıldı.

Plaketler, NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, NTO Meclis Başkanı Bekir Karabacak ve Meclis, Disiplin ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından takdim edildi.

Reklam

NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, emeği geçen personele teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı: “Nizip Ticaret Odası olarak, üyelerimize en iyi hizmeti sunabilmek adına çalışanlarımızın katkılarını her zaman önemsiyoruz. Kurum kültürümüzün ve başarımızın temel taşlarından biri, yıllardır büyük bir özveriyle görev yapan değerli personelimizdir. 15 yılı aşkın süredir Odamıza verdikleri hizmetlerden dolayı kendilerine teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum.”

Gerçekleştirilen toplantıda, Nizip ve bölge ekonomisinin gelişimi için atılacak adımlar, sanayi ve ticaretin desteklenmesi, üyelerimize yönelik hizmetlerin daha da iyileştirilmesi ve yeni projeler üzerinde duruldu.

Meclis üyeleri, 2025 yılında bölgesel kalkınmaya katkı sağlayacak projelerin hızlandırılması, iş dünyasının ihtiyaçlarına yönelik yeni hizmet modelleri geliştirilmesi ve Nizip ekonomisinin daha da güçlenmesi için yapılacak çalışmalara ilişkin görüşlerini paylaştı.

Nizip Ticaret Odası, yeni yılda da iş dünyasının gelişimi için çalışmalarına kararlılıkla devam edecek.

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News

Gaziantep Haberler, Narkoz Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep haberleri, Gaziantep ile ilgili son haberler, Gaziantep gündem haberleri, Gaziantep son gelişmeler bu sitesi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Nizip Ticaret Odası 2025 Yılının İlk Meclis Toplantısını Gerçekleştirdi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!