1. Haberler
  2. Son Dakika
  3. Şahinbey Belediyesi fıstık alımına başladı

Şahinbey Belediyesi fıstık alımına başladı

featured
Şahinbey Belediyesi fıstık alımına başladı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şahinbey Belediyesi fıstık alımına başladı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, çiftçilere verdiği desteği hız kesmeden sürdürüyor. Başkan Tahmazoğlu, yaptığı açıklamada, bugüne kadar vatandaşlara verdikleri tüm sözleri yerine getirdiklerini belirtti.

Geçtiğimiz günlerde fıstık alımlarıyla ilgili önemli bir duyuru yapan Başkan Mehmet Tahmazoğlu, bu kez de çiftçilerin emekle ürettiği boz kavlak fıstığın alımına başladıklarını açıkladı. Gaziantep Ticaret Borsası Lisanslı Deposu önünde yapılacak alımlarda, komisyon ve hamaliye ücreti alınmayacak ve ödemeler peşin olarak gerçekleştirilecek. Başkan Tahmazoğlu, ayrıca şehrin en önemli mahsullerinden biri olan fıstığı, uygun fiyatlarla vatandaşlara sunacaklarını ifade ederek, “Şehrimize ve ülkemize hayırlı olsun” dedi. Bu adımla Şahinbey Belediyesi, çiftçilere olan desteğini bir kez daha göstermiş oldu.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Sizlere bugüne kadar ne söz verdiysek yaptık. Geçtiğimiz günlerde sizlere fıstık alımlarımızla ilgili bir açıklamada bulunmuştum. Bugün de çiftçimizin emekle ürettiği boz kavlak fıstığın alımlarına başlıyoruz. Gaziantep Ticaret Borsası Lisanslı Deposu önünde, komisyon ve hamaliye ücreti olmadan, peşin ödeme ile alım yapacağız” diye konuştu.

Gaziantep Antep Fıstığı toptan fiyatı ne kadar? Antep Fıstığı pahalı mı?

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

1
mutlu
Mutlu
6
kahkaha
Kahkaha
4
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
1
a_l_yorum
Ağlıyorum
7
sinirli
Sinirli
42
alk_
Alkış
7
be_enmedim
Beğenmedim
Şahinbey Belediyesi fıstık alımına başladı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!