1. Haberler
  2. Son Dakika
  3. SANKO Okulları Öğrencileri Türkiye üçüncüsü oldu

SANKO Okulları Öğrencileri Türkiye üçüncüsü oldu

featured
SANKO Okulları Öğrencileri Türkiye üçüncüsü oldu
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SANKO Okulları Öğrencileri Türkiye üçüncüsü oldu

SANKO Okulları öğrencileri, Samsung Türkiye ve Habitat Derneği tarafından düzenlenen “Solve For Tomorrow” yarışmasında Türkiye üçüncüsü oldu.

SANKO Okulları öğrencilerinden Beyza Nur Ocak, Mustafa Ali Şahin ve Naz Fındık, proje danışman öğretmenleri Neriman Ersönmez rehberliğinde hazırladıkları “Göz Bebeği Hareket Temelli Boyun Rahatsızlığı Yaşayan Hastaların Hareket Kabiliyetini Artıran Destek Aparatı” projesiyle “Sağlık ve Refah Kategorisi”nde 263 proje arasından ilk 10’da yer alıp İstanbul’da düzenlenen finalde yarışarak Türkiye üçüncülüğü kazandı.

Türkiye’nin tüm illerinde gerçekleştirilen Habitat Solve For Tomorrow Projesi, 8-12’nci sınıf öğrencileri için matematik, bilim, teknoloji ve mühendislik (STEM) alanlarındaki eğitime olan ilgili ve bu alanlardaki yetkinliği artırmak amacıyla tasarlanan bir programdır. Gençleri bu program kapsamında toplumda yaşanan zorlukları ve bu zorlukların oluşturduğu riskleri ortadan kaldırmak adına çözüm bulmaya ve STEM’i uygulamaya teşvik ediyor.

SANKO Okulları Genel Müdürü Fırat Mümtaz Asyalı, öğrencilerini ve emeği geçen öğretmenlerini kutlayarak başarılarının devamını diledi.

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
SANKO Okulları Öğrencileri Türkiye üçüncüsü oldu
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!