Şehitkamil’de güvenilir gıda denetimleri aralıksız sürüyor

featured
Şehitkamil'de güvenilir gıda denetimleri aralıksız sürüyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şehitkamil’de güvenilir gıda denetimleri aralıksız sürüyor

400 KİLOGRAM SAHTE BAHARAT VE BOYA MADDESİ İMHA EDİLDİ

Şehitkamil’de, gıda güvenliğini sağlamak amacıyla yapılan kapsamlı denetimler sonucunda güvenilir gıda vasfını taşımayan sahte baharat ve boya maddeleri ele geçirdi. Toplamda, 400 kilogram ürüne el konuldu ve imha edildi.

Şehitkamil Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan denetimler, Burak Mahallesi’ndeki bir iş yerinde gerçekleştirildi. Ekiplerin titiz çalışmaları sonucunda karabiber benzeri, sumak benzeri, fesleğen benzeri ve kekik tozu ile boya maddeleri tespit edildi. Bu ürünlerin, halk sağlığını tehdit ettiği ve güvenilir gıda vasfını taşımadığı belirlendi. Gıda güvenliği standartlarına uymayan bu ürünler, yasal mevzuatlar çerçevesinde imha edilmek üzere çöp transfer merkezine götürüldü ve ürünlerin imhası gerçekleştirildi.

Şehitkamil Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, bu tür denetimlerin halk sağlığını korumak amacıyla düzenli olarak yapıldığı ve benzeri durumlara karşı sıfır tolerans gösterildiği vurgulandı. Ayrıca, gıda sahtekârlığının önüne geçmek ve tüketici haklarını korumak için yoğun çaba sarf edildiği belirtildi. Açıklamada, vatandaşların güvenilir gıda tüketimine dikkat etmeleri gerektiği hatırlatıldı ve şüpheli durumlarda ilgili mercilere bildirimde bulunmaları istendi.

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Şehitkamil’de güvenilir gıda denetimleri aralıksız sürüyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin