SON DAKİKA! Bu yükü Bilal “ÇEKER”

featured
SON DAKİKA! Bu yükü Bilal "ÇEKER"
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SON DAKİKA! Bu yükü Bilal “ÇEKER”

Gaziantep Futbol Kulübü’nde hareketli saatler yaşanıyor.

Haber Merkezimizin edindiği bilgiye göre Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz kulübün borç batağında olmasından dolayı yeniden kulüp Başkanlığına sıcak bakmadığı öğrenildi.

Son yapılan toplantıda, Gaziantep Valisi Kemal Çeber ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in Gaziantep FK’nın borçlarına maddi destek sağlama konusunda geri çekilmesi ve borçların yönetim tarafından kalıcı bir çözüm bulunarak çözülmesi gerektiği sonucu Yılmaz’ı tedirgin etti.

Gaziantep FK’nın yeni sezonda kalıcı çözümlerle yola devam etmesi için Bilal Çeker’e başkanlık teklif götürüldü. Çeker, dün gün boyu görüşmelerini sürdürdü ve Gaziantep FK’nın son durumu hakkında bilgi aldı.

BİLAL ÇEKER SESLERİ

Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz’ın göreve devam etmeme kararının ardından Bilal Çeker ismi gündeme bomba gibi düştü.

Her fırsatta Gaziantep Futbol Kulübü için elini değil gövdesini taşın altına koyacağını söyleyen Gazi Şehrimizin önde gelen iş insanlarından olan Bilal Çeker’e Gaziantep Valisi Kemal Çeber ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma ŞAHİN tarafından Kulüp Başkanlığı teklif edildi. Nihai kararın bir iki gün içinde netleşmesi bekleniyor.

Dün şehrin önde gelen isimleriyle görüşen Çeker, şartlarını sunduğunu ve nihai sonucun bir kaç gün içinde netleşeceği öğrenildi.

Çeker’in Gaziantep FK’nın borçlarının bir kısmını ödemeyi kabul ettiği, Yılmaz ve Yönetimin ise kulüpten alacağı olan 75 milyon TL’yi istedi iddia edildi.

Gaziantep gündem konusu olan Gaziantep FK’nın başkanı kim olsun sorusuna Gaziantepliler, “ÇEKER’se bu yükü BİLAL ÇEKER” dedi.

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

Gaziantep FK’nın başkanı kim olacak? Gaziantep Futbol Kulübü oyuncuları kimler?

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
1
sinirli
Sinirli
3
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
SON DAKİKA! Bu yükü Bilal “ÇEKER”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin