1. Haberler
  2. Son Dakika
  3. Umut Yılmaz isyan etti: Yok öyle çamur at izi kalsın

Umut Yılmaz isyan etti: Yok öyle çamur at izi kalsın

featured
Umut Yılmaz isyan etti: Yok öyle çamur at izi kalsın
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Umut Yılmaz isyan etti: Yok öyle çamur at izi kalsın

Şehitkâmil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, görev süresi boyunca hayata geçirdiği ve yapılması planlanan projelere ilişkin düzenlediği basın toplantısında hakkında çıkan asılsız haberlere ve iddialara da isyan etti.

Göreve başladığı günden bu yana Belediyeye müfettişlerin birinin gelip birinin gittiğine dikkat çeken Yılmaz, “Hepsi de giderken bize teşekkür ediyor” dedi.

Yılmaz, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun projelerini örnek aldıklarını belirtirken, eski başkan Fadıloğlu’na da övgüler yağdırdı. Fadıloğlu’nun yanına gidip fikir aldığını anlatan Yılmaz, “Beni 15 yıllık belediye başkanlarıyla kıyaslamayın. Acemilik var. Daha 6. Ayımı tamamladım. Benim lakabım Google değil her şeyi bilemem” dedi.

Başkan Yılmaz ayrıca bazı yayın organlarında çıkan asıl iddiaları da sert bir dille eleştirerek, “Sizde hiç vicdan yok mu? Ne demek bir kütüphaneden Kuran-ı Kerimin indirildiği. Benim makam odamda Kuran-ı Kerim var. Yanında da Nutuk. Sizin Kuran-ı Kerimle derdiniz olabilir. Elhamdülillah ben Müslümanım. Şehitkamil Belediyesi olarak hiçbir yere içki ruhsatı vermedik” ifadeleriyle basın mensuplarını vicdanlı olmaya ve asılsız haberleri yapmadan önce konunun muhataplarına sorulmasını rica etti.

Başkan Yılmaz, “Bu toplantıyı basın açıklaması olarak yapmayacağım. Burada hem dertleşmek istiyorum, hem de bir dost mescidinde oturup sohbet etmek istiyorum. Ben CHP’nin öz evladıyım, bu partide ilçe delegeliği, il delegeliği, ilçe başkanlığı yaptım. 31 Mart seçimlerinde çok büyük bir farkla Şehitkamil Belediye Başkanı seçildim. Kimileri buna şans, tesadüf diyebilir ama ben bunun altyapısını daha ilçe başkanıyken yaptım. Mahalle mahalle gezdim, sonra gezilerimi artırdım ve bugünün temellerini o günden attım. Biriken çok asılsız iddia var. İşimize odaklanmaktan cevap vermeye zamanım olmamıştı. Ama iddialar artık kabul edilmez noktaya geldi. İftiralar gurur, onur, namus çiğner hala geldi. Artık tekzip ve dava süreci dahil tüm yasal haklarımızı kullanacağız. Yok öyle çamur at izi kalsın” ifadelerini kullandı.

Basın toplantısına: Başkan Yardımcıları Cihan Ekici, Yusuf Açıkgöz, Vakkas Acar, Umut Salcan ve Ceyda Gürsel de katıldı.

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
3
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Umut Yılmaz isyan etti: Yok öyle çamur at izi kalsın
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!