1. Haberler
  2. Son Dakika
  3. Yaralı eşeğin başında hüngür hüngür ağladı

Yaralı eşeğin başında hüngür hüngür ağladı

featured
Yaralı eşeğin başında hüngür hüngür ağladı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yaralı eşeğin başında hüngür hüngür ağladı

Gaziantepli Ömer Töremen, Giresun’un Tirebolu İlçesi’nden geçerken yol kenarında gördüğü yaralı eşeği yalnız bırakmadı.

Gaziantepli Ömer Töremen, “Siyah Çekirge” ismini verdiği bisikletiyle pedal çevirerek Türkiye’yi turlamaya devam ediyor. Yıllardır durmaksızın dağ, bayır pedal çeviren Töremen’in , Giresun’un Tirebolu İlçesi’nden geçerken yol kenarında gördüğü yaralı eşeğin başında hüngür hüngür ağladığı görüntüler duygulandırdı.

Töremen’in sosyal medyada paylaştığı Yaralı Eşeğin görüntüsünü izleyenler gözyaşlarını tutamadı.

Gezgin Töremen, yol kenarında bir aracın çarpması sonucu yaralanan eşeğin başında hüngür hüngür ağlayarak eşeği okşadı ve son nefesine kadar yanından ayrılmadı.

Can çekişen eşeğin yara bere içinde yol kenarında yattığını gören Töremen, “Tamam tamam bebeğim tamam. Bir saatten beri burada bekliyorum, bir yere gidemiyorum. Böyle bir şey var mı ya? Ölümü bekliyor!  Her yeri aradım bakan yok! Trafik magandası vurup kaçmış” sözleriyle  isyan etti yaşadığı duygu dolu anların görüntüsünü paylaştı.

45 yaşındaki Töremen yaşadığı bu dramı sosyal medya hesabından; “Civar evlerden öğrendiğime göre eşek asgari 2 gün öncesinden kazaya uğramış. Yalnız eşeğin öldüğünü sanıyorlarmış. Kimse ilgilenmemiş. Çünkü o bölgede eşek kültürü hiç yok.. Bu eşeğin bir yıl önce doğudan gelen kurban zamanı hayvancıların kaybetmiş olabileceğini düşünüyorlar. Ben ise gece yarısı eşek vefat edene kadar başından ayrılamamış, çaresizliğin fotoğrafını saatlerce birebir yaşayarak kahrolmuştum.. Aramadığım sağlık birimi kalmamıştı. Halbuki bazı bölgelerde hayvan ambulansına kadar var, hemen dakikasına geliyorlar. Örneğin 1,5 ay kadar önce Ordu-Samsun illerinin kesiştiği noktaya yakın bir bölgede yine böyle kaza yapan köpeklere şahit olmuştum. Aradığım hayvan ambulansı aynen insanlara yaptıkları muamele gibi seri bir vaziyette 20 dakika içinde olay mahalline gelmişti. Ne olur biraz daha duyarlı olalım, hayvan da olsa onlarında bizden hiçbir farkı olmayan can taşıyorlar” sözleriyle paylaştı.

ÖMER TÖREMEN KİMDİR?

Ailevi sorunlar yaşamasının ardından kendisini doğa ile bütünleştiren Töremen, bisikletiyle yollara düştü. Kamp yaparak doğal yöntemlerle yaşayan Ömer Töremen, zorlu iklim şartlarına meydan okuyarak Türkiye’yi 8 kez turladı. Bisikletiyle Türkiye’nin 81 ilini binlerce kilometre yol katederek paylaştığı videolarla gündem olmaya devam ediyor. Töremen, aynı zamanda doğada bulduğu yiyeceklerle besleniyor, doğal sularda duşa giriyor ve doğada bulduğu suyu içiyor. Kamp kurduğu yerde yatak olmadan uyuyor. Doğanın insanlara sunduğu mucizelere şükrederek yaşamını sürdüren Töremen’in hayatı macera  filmlerini aratmıyor. Gaziantepli Ömer Töremen 45 yaşındadır.

Kaynak. Yaralı eşeğin başında hüngür hüngür ağladı – Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri (narkozhaber.com)

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber   

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
3
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Yaralı eşeğin başında hüngür hüngür ağladı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!